Agenda, notícies i temes d’interés

AGENDA D’ACTIVITATS CURS 2015-2016

Comencem el curs amb moltes activitats que esperem us agradin!  Aquí us deixem l’enllaç al programa d’activitats gratuïtes i de tallers o grups de setembre a juliol.

EL NOSTRE CASAL D’ESTIU…

Al Casal d’Espai Cognoos, conduït per un equip de psicòlegs i logopedes, treballem les dificultats detectades a nivell d’aprenentatges, amb material específic per estimular i reeducar aquestes àrees on el nen/a pugui mostrar més dificultat (ja sigui problemes amb la mecànica lectora, la comprensió, la descodificació, l’expressió, dificultats atencionals o de memòria, problemes visoperceptius, etc). També realitzarem tallers per estimular la intel·ligència emocional i les habilitats socials, oferint eines pràctiques per al seu dia a dia; tallers de creativitat i expressió artística; musicoteràpia; cinefòrums, jocs educatius; tallers d’estimulació de potencialitats; etc. Truca’ns i informa’t sense compromís!

MÈTODE GLIFING PER A LA MILLORA DE LA LECTURA

Vols que els teus fills millorin la LECTURA? Vols que comencin un nou curs amb una bona COMPRENSIÓ i una adequada MECÀNICA LECTORA? Informa’t sobre el mètode GLIFING al nostre centre!

I per a que aprenguin a llegir divertint-se aquest estiu des de casa, Glifing llença una oferta per a l’alta del servei durant juny, juliol i agost! Aprofiteu-la!!

GRUPS PSICOEDUCATIUS PER A PARES I MARES

A Espai Cognoos realitzem periòdicament grups per a pares i mares de nens que pateixen TEA (Trastorn de l’Espectre Autista), així també com de nens diagnosticats de TDA/H. Aquests grups permeten:

  • Comprendre el trastorn
  • Dotar d’estratègies d’intervenció educatives als pares.
  • Afavorir l’autocontrol en situacions conflictives.
  • Aprendre estratègies davant les dificultats que presenten a nivell familiar, social  i escolar.
  • Augmentar les probabilitats d’èxit en la interacció, familiar, escolar i social.

Si esteu interessats a conèixer millor els continguts i les dates dels mateixos, no dubteu a contactar amb nosaltres.

“PACK SALUT INTEGRAL” – COBRIM LES TEVES NECESSITATS A UN PREU INIGUALABLE

A Espai Cognoos som conscients del moment econòmic tan díficil que passem i que justament ara, és quan més ajuda necessitem tots. Per això t’apropem un pack de 7 visites a un preu ben econòmic. Entra aquí per a consultar els detalls!

“PACK MATERNITAT”- OFERTA ÚNICA PER A EMBARASSADES I MARES!

Us oferim una oferta immillorable per a que puguis gaudir o regalar a algú especial. Consisteix a un seguit de serveis enfocats a la maternitat, a un preu molt econòmic. Clica aquest link per a més informació sobre els serveis que inclou i el preu.

PROGRAMA DE SUPORT A LA SALUT MENTAL

Per a totes aquelles persones que pateixen una malaltia crònica (esquizofrènia, trastorn bipolar, depressió major…) i necessiten un supor professional més continuat, tenim aquest programa d’atenció integral per a la persona i la seva família des d’una vessant psicològica, psiquiàtrica i nutricional. Entra aquí per a conèixer en que consisteix el programa.

PROGRAMA PER AL TRACTAMENT DEL SOBREPÉS EN ADOLESCENTS

A Espai Cognoos portem a terme el programa “Adolescents en Moviment”.

Aquest és un programa holístic per al tractament del sobrepès i obesitat en l’adolescència. Abarca l’educació nutricional, l’activitat física i la emocionalitat del nen.

ARTICLE: “QUÈ ÉS LA DEGLUCIÓ ATÍPICA?”

Us deixem l’enllaç a un article molt interessant de la nostra logopeda. Si tens alguna consulta sobre aquest o altre problema, posa’t en contacte amb nosaltres.

GRUPS PSICOEDUCATIUS I DE SUPORT PER A PERSONES QUE PATEIXEN  DOLOR CRÒNIC O FIBROMIÀLGIA

A mans d’una psicòloga especialista en aquestes patologies, aprendrem en què consisteix la nostra problemàtica i les estratègies a seguir per promoure el nostre benestar. Així mateix, serà un espai on poder compartir les nostres experiències amb altres persones que estan vivint la mateixa situació. Informa’t aquí.

TALLER PER MILLORAR L’AUTOESTIMA

Aquest taller ens ajudarà a aprofundir en un millor autoconeixement i acceptació de nosaltres mateixos, contribuint d’aquesta manera a augmentar la nostra autoestima.

GRUP DE COACHING NUTRICIONAL PER AL CONTROL DE PES

Si et costa seguir les dietes, et desmotives i acabes deixant-les sense èxit, informa’t sobre el grup de Coaching nutricional conduït per l’Alícia Costa. Veuràs com aconsegueixes bons resultats!

GRUP D’ENTRENAMENT EN HABILITATS SOCIALS

Et consideres una persona massa tímida? Et costa relacionar-te amb els altres? No saps dir “no”?, Ets massa agressiu a l’hora de dir les coses?, No et calles ni una o pel contrari ets incapaç de defensar la teva posició? Sempre acabes discutint amb els amics o inclús perdent amistats?

Si t’has sentit identificat en algunes d’aquestes preguntes i t’agradaria millorar les teves habilitats socials, aquest setembre iniciarem un grup terapèutic per a treballar les teves dificultats i fer la teva vida més satisfactòria. No el deixis escapar!

ELS MATINS DELS GRANS

Per tots els homes i dones que comencen a gaudir de la tercera edat, hem preparat diferents activitats que ocuparan els matins d’Espai Cognoos. Vine a parlar sobre temes que ens afecten o interessen, com ara la jubilació, la cura dels néts…; a conéixer consells alimentaris que t’ajudaran a sentir-te millor; o bé a treballar la teva memòria per a conservar-la àgil i jove. Clica aquí per conèixer tots els detalls.

ARTICLE PUBLICAT A LA VANGUARDIA (JULIOL’13)

Us deixem un link a l’article que ha escrit el Dr.Enrique del Moral, psiquiatre d’Espai Cognoos, per a La Vanguardia. Molt interessant!
http://www.lavanguardia.com/opinion/temas-de-debate/20130721/54377978369/hijos-tiranos.html?page=1