Formacions i tallers a la carta

A Espai Cognoos, oferim una àmplia gamma de formacions, tallers i xerrades dissenyades per a escoles, instituts, AFA, famílies i ajuntaments. Aquestes sessions estan orientades a aportar recursos pràctics per millorar el benestar emocional, ajudant a garantir un bon desenvolupament socioemocional de la persona.

Les nostres formacions, tallers i xerrades són interactives, pràctiques i vivencials per proporcionar les eines necessàries als participants per tal d’assolir els seus objectius.

Adaptem les temàtiques a les característiques i necessitats de la població a la qual va dirigida, ja sigui per alumnes d’infantil, primària o secundària, com per famílies.

Impartim tallers i xerrades sobre diverses temàtiques com la gestió del conflicte, el benestar emocional, l’autoestima, les habilitats socials, la prevenció del bullying, l’adolescència i relacions,  mindfulness, la comunicació assertiva, les xarxes socials,  creixement personal, entre altres.

Realitzen també programes adaptats a les escoles, acompanyant els alumnes durant tot el curs escolar. Un exemple és el Taller de reforç de la Lectoescriptura, on el nostre equip de logopèdia treballa les habilitats d’aquisició i millora de les habilitats de lectura i escriptura dels alumnes mitjançant eines i materials psicopedagògics específics.

De la mateixa manera, podem realitzar programes de Salut i Benestar Emocional amb el nostre equip de psicòlegs, abordant les àrees més importants del desenvolupant  dels infants i adolescents.

AMPAS

ESCOLES BRESSOL

ESCOLES I INSTITUTS

AJUNTAMENTS

EMPRESES

CENTRES OBERTS

CRAES

ALTRES