CASAL D'ESTIU A GRANOLLERS 2024 

El nostre casal d’estiu ofereix un espai diferent de diversió, aprenentatge i creixement personal. Cada any escollim una temàtica conductora (música, genis, planetes, exploradors…) i a través d’aquesta, desenvolupem un programa d’activitats, manualitats, jocs, experiments… que giren entorn d’aquest.

Allò que fa especial el nostre casal és que l’eix central és el treball en emocions, habilitats socials, adquirir estratègies per la resolució de conflictes, a través de jocs, role-playings, dinàmiques de grup...

Durant les setmanes del casal, també realitzem tallers de cuina, de ioga i mindfulness, cinefòrum, jocs d’aigua, tallers d’experimentació... un ventall variat i divertit per a que nens i nenes gaudeixin i aprenguin.

L’equip d’Espai Cognoos (psicòlegs i logopedes), són els encarregats de dinamitzar l’esplai, des dels coneixements i experiència de la nostra pràctica diària.

L’horari de l’activitat és de 9h a 13h, durant la darrera setmana de juny i tot el mes de juliol. Es pot apuntar als nens i nenes durant tot el casal, o bé per setmanes concretes. Recordeu que hi ha places limitades (només 12 nens/es).

Per nens i nenes d'entre 5 i 12 anys

Horari de matí 9h - 13h, durant la darrera setmana de juny i tot el mes de juliol. Grups reduïts (només 12 nens/es)

casal estiu verano 2024