Sobre Espai Cognoos

Benvingut a Espai Cognoos, un espai de salut física i mental ubicat a Granollers (Barcelona), dedicat a millorar la qualitat de vida i el benestar integral de les persones.

Des de la nostra fundació el 2013 per les reconegudes psicòlogues Montse Palet i Susana García, hem estat compromesos amb brindar suport emocional i eines pràctiques per afrontar els desafiaments de la vida.

El nostre equip està format per un grup de professionals altament qualificats i multidisciplinaris, especialitzats en psicologia, psicopedagogia, logopèdia, optometria, psiquiatria i coaching.

Creiem fermament la importància d'abordar les problemàtiques des de diferents perspectives per oferir solucions integrals i personalitzades a cada individu i família que ens visita.

A Espai Cognoos, ens dediquem a educar en els hàbits i competències necessàries per superar les dificultats i assolir una vida plena i satisfactòria.

La nostra metodologia de treball es basa en un enfocament col·laboratiu i empàtic, on cada persona és vista de manera única i se li ofereix un pla d'intervenció adaptat a les vostres necessitats específiques.

A més de les nostres sessions individuals i familiars, també ens comprometem amb la comunitat mitjançant xerrades i tallers destinats a promoure la salut mental i emocional.

Creiem en la importància de la prevenció i l'educació com a pilars fonamentals per construir una societat més saludable i equilibrada.

Pel que fa als nostres serveis, oferim una àmplia gamma d'opcions que comprenen des de teràpia individual i de parella fins a avaluacions psicològiques i programes d'intervenció psicopedagògica.

El nostre objectiu és proporcionar un espai segur i acollidor on cada persona pugui explorar les seves emocions, aprendre noves habilitats i trobar el suport necessari per assolir els seus objectius.

Amb més d'una dècada d'experiència al camp de la psicologia i la salut mental, la Montse Palet i la Susana García lideren el nostre equip amb passió i dedicació.

El seu profund coneixement i compromís amb el benestar dels seus pacients els han convertit en referents a l'àmbit clínic i educatiu.

A Espai Cognoos, som aquí per acompanyar-te en el teu camí cap a una vida més plena i satisfactòria.

Et donem la benvinguda a la nostra comunitat! Per estar al dia amb totes les activitats i comunicacions, t'animem que ens segueixis a les nostres xarxes socials: LinkedinFacebook y Twitter

Montse Palet

La Montse Palet, llicenciada en psicologia per la UAB, compta amb un postgrau en Teràpia de Parella, un màster en Psicologia Clínica Infantil i Juvenil, un Postgrau en Atenció Temprana, una Especialització en l’abordatge dels Trastorns de l’Espectre Autista i un Màster en Teràpia Familiar Sistèmica. Complimenta els seus estudis amb formació en violència masclista, amb el curs “Intervenció en filles i fill de dones en situació de violència masclista”, i al curs de formació d’agent de prevenció en violència masclista emmarcat dins de la campanya “Talla amb els mals rotllos”.

Així també s’ha format en la intervenció en abús sexual a menors, a la Fundació Vicky Bernadet. Formada en EMDR i altres tècniques d’afrontament del trauma. 

Especialista en diagnòstic i atenció psicoterapéutica a nens i adolescents amb Trastorn de l’espectre autista.

Compta amb una àmplia experiència en el camp de la intervenció amb infants i famílies amb risc d’exclusió social, i en l’atenció psicològica i psicopedagògica en infants dins el camp de la clínica privada.

També ha realitzat nombrosos tallers i seminaris per a pares, adolescents, i escoles, així mateix com els coneguts tallers de la campanya “Talla amb els mal rotllos” i els tallers realitzats pel CIRD de Granollers a escoles i IES.

 

Susana García

La Susana Garcia, llicenciada en psicologia per la UAB, ha enriquit la seva formació amb un Màster en Psicologia Clínica i de la Salut, un postgrau en Teràpia de Parella i un Màster en Teràpia Familiar Sistèmica.

Té una àmplia experiència en el camp del trastorn mental sever, així com en el camp de la rehabilitació i inserció sociocomunitària (serveis de rehabilitació psicosocial, comunitat terapèutica, centre de formació ocupacional, suport a la pròpia llar…), i en l’atenció a famílies en risc d’exclusió social.

A nivell clínic, especialitzada en la intervenció en joves i adults en problemes emocionals, d’autoestima, de relacions de parella (relacions tòxiques,dependència emocional…), trastorns d’ansietat, depressió i trastorns de la personalitat.

Aborda també teràpia de parella i teràpia familiar amb un abordatge sistèmic. Formada en EMDR i altres tècniques d’afrontament del trauma. 

També ha realitzat nombrosos tallers i seminaris amb professorat, pares, i alumnes. A nivell de formació en violència, ha realitzat un curs de “Actuaciones frente al maltrato familiar” i  “Curs d’intervenció en filles i fill de dones en situació de violència masclista”.