Coaching

Slide One
Slide Two
Slide Two - copiar
Slide Three
previous arrow
next arrow

Servei de coaching a Granollers

És una disciplina de desenvolupament personal i professional, que t'ajuda a aconseguir aquelles metes i objectius específics que vols assolir.

A través de converses profundes, preguntes poderoses i eines efectives, cada sessió et portarà a un autoconeixement més gran ia noves perspectives que et permetran enfrontar els teus desafiaments amb un pla d'acció clar.

T'acompanyem durant el procés de coaching a treballar creences i judicis limitants, a identificar i abordar les teves emocions, a generar canvis profunds i sostenibles en el temps per poder assolir els teus
propòsits.

Oferim diferents tipus:

Coaching Personal

El coaching personal és una poderosa eina per al desenvolupament personal. A Espai Cognoos, el nostre servei de coaching personal està dissenyat per ajudar-te a assolir els teus objectius personals i superar qualsevol obstacle que puguis trobar pel camí.

Treballem amb tu per identificar les creences limitants i desenvolupar estratègies efectives per afrontar-les. A través d'aquest procés podràs augmentar la teva autoestima, millorar les relacions i viure una vida més plena i satisfactòria.

Coaching Executiu

El coaching professional pot ser una eina invaluable per a aquells que busquen orientació a la seva carrera o que vulguin fer un canvi professional. A Espai Cognoos, el nostre servei de coaching professional/vocacional us ajuda a identificar les vostres passions i abilitats, a definir els vostres objectius de carrera ia desenvolupar un pla d'acció per aconseguir-los.

Treballem amb tu per fer front a qualsevol desafiament que puguis trobar al teu camí professional, des de la presa de decisions fins a la gestió de l'estrès.

Coaching Empresarial

A Espai Cognoos, oferim un servei de coaching per a empreses dissenyat per ajudar les organitzacions a assolir els seus objectius i afrontar els desafiaments.

El nostre enfocament es basa en el treball amb equips i líders per millorar la comunicació, la presa de decisions i la gestió del canvi. A través del coaching, les empreses poden augmentar la seva eficàcia, millorar la seva cultura organitzativa i aconseguir-ne
objectius de negoci.

Com es desenvolupa un procés de coaching?

Un procés de coaching treballa cap a un objectiu i finalitza quan aconsegueixes assolir-lo. El procés està format per diverses sessions, que poden anar entre 3 i 10 sessions.

Cada persona i repte és diferent i ens adaptem a les particularitats de cada procés. Però a tots ells, trobem unes fases diferenciades:

FASE I: Obrim un espai de confiança i seguretat, on expressar lliurement, afavorint la definició de l'objectiu i el repte del procés.

FASE II: Durant les sessions del procés, a través de preguntes, reflexions i exercicis obtindràs les eines per trencar les barreres que et separen dels teus objectius. T'ajudarà a tenir-ne de noves
perspectives, et confrontarà amb tu mateix i desenvoluparà la teva capacitat per reflexionar, decidir, visionar i marcar-te accions per apropar-te al teu objectiu. Sempre des del no judici, no consells i total
confidencialitat. Sempre treballant del present cap al futur.

FASE III: Moment on es produeix un canvi d'observador que et permet assolir l'objectiu

Quins objectius es poden treballar?

  • Bloquejos
  • Millora de relacions (personals i professionals)
  • Gestió del canvi
  • Equilibri personal i professional
  • Presa de decisions
  • Lideratge i motivació
  • Gestió del temps
  • Adaptació a l'expatriació