Logopèdia

Slide One
Slide Two
Slide Two - copiar
previous arrow
next arrow

Servei de Logopèdia

El servei de logopèdia pretén prevenir, diagnosticar i tractar els trastorns del llenguatge, la parla i la veu des d’una visió multidimensional. Es realitzen sessions individuals per a infants, joves i adults per treballar:

  • Retards en l’adquisició de la parla i el llenguatge.
  • Disfèmia (tartamudesa), manca de fluïdesa.
  • Alteracions de la veu. Disfonies funcionals i congènites. Paràlisis Laríngies. Disfonia infantil.
  • Trastorns de la parla, dislàlies (producció incorrecta de sons), disàrtries, disglòssies.
  • Deglucions atípiques (dificultats per empassar).
  • Trastorns del llenguatge i la comunicació com afàsia, disfàsia infantil, sordesa.
  • Malformacions orofacials.
  • Trastorns en l’aprenentatge de la lectura i l’escriptura, dislèxia.
  • Prevenció i estimulació del llenguatge.

Què és la Logopèdia i per a què serveix?

La logopèdia és una disciplina que s’ocupa de la prevenció, el diagnòstic i el tractament dels trastorns de la parla, el llenguatge i la comunicació. El seu objectiu és ajudar les persones a comunicar-se de manera més efectiva, cosa que en pot millorar la qualitat de vida i la interacció amb els altres.

El nostre equip de Logopedes

El nostre equip de logopedes a Espai Cognoos està format per professionals amb àmplia experiència i formació en el camp de la logopèdia. Estan capacitats per treballar amb una varietat de trastorns i adaptar el tractament a les necessitats individuals de cada pacient.

Trastorn de la Comunicació

Un trastorn de la comunicació és una condició que afecta la capacitat duna persona per parlar, entendre, llegir o escriure. Aquests trastorns poden ser el resultat duna varietat de factors, incloent problemes físics, problemes de desenvolupament, lesions cerebrals o trastorns de laprenentatge. A Espai Cognoos, treballem per identificar i tractar aquests trastorns, ajudant els pacients a millorar les seves habilitats de comunicació.

Teràpia del Llenguatge

La teràpia del llenguatge és una part integral del nostre servei de logopèdia. Aquesta teràpia se centra a ajudar els pacients a millorar les seves habilitats de comunicació, ja sigui que estiguin bregant amb un trastorn de la parla, del llenguatge o de la comunicació. Els nostres logopedes utilitzen una varietat de tècniques i estratègies per ajudar els pacients a millorar-ne la pronunciació, la comprensió del llenguatge i la capacitat per expressar-se.

El nostre Servei de Logopèdia

A Espai Cognoos, oferim un servei de logopèdia complet i personalitzat. Treballem amb pacients de totes les edats, des de nens fins a adults, i tractem una varietat de trastorns, incloent retards en l’adquisició de la parla i el llenguatge, disfèmia (tartamudesa), alteracions de la veu, trastorns de la comunicació com l’afàsia i la disfàsia infantil, malformacions orofacials, trastorns de laprenentatge de la lectura i lescriptura com la dislèxia, i més. També oferim serveis de prevenció i estimulació del llenguatge.

Si estàs buscant suport per a tu o per a un ésser estimat, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a Espai Cognoos. El nostre equip de logopedes és aquí per ajudar-te. Per programar una cita o per obtenir més informació sobre el nostre servei de logopèdia, pots trucar-nos, enviar-nos un correu electrònic o completar el formulari de contacte a la nostra pàgina web. Som aquí per ajudar-te a millorar les teves habilitats de comunicació i trobar el suport que necessites.