A Espai Cognoos, oferim una gamma integral de serveis de salut i benestar, dissenyats per atendre les necessitats d'individus de totes les edats. El nostre equip interdisciplinari de professionals està compromès amb la millora de la qualitat de vida mitjançant un enfocament holístic i personalitzat.

Psicologia: Oferim teràpia psicològica per a adults, nens i adolescents, abordant una varietat de problemes emocionals i conductuals, i promovent el benestar mental.

Psiquiatria: El nostre servei de psiquiatria s'enfoca en el diagnòstic, el tractament i la prevenció de trastorns mentals, treballant en estreta col·laboració amb altres professionals de la salut.

Logopèdia: Proporcionem teràpia de la parla i del llenguatge per tractar trastorns de la comunicació, ajudant a millorar la capacitat d'expressió i comprensió en nens i adults.

Teràpia Visual: El nostre servei de teràpia visual s'especialitza en el tractament de problemes visuals que poden afectar l'aprenentatge i les activitats diàries.

Teràpia EMDR: Utilitzem la teràpia EMDR per ajudar les persones a processar i superar traumes i altres problemes psicològics, promovent la curació i el creixement personal.

Coaching: Oferim coaching personal, professional i empresarial, proporcionant orientació i suport per assolir objectius específics i millorar el rendiment i la satisfacció en diverses àrees de la vida.

Formacions i Tallers: Realitzem una varietat de formacions, tallers i xerrades, enfocats al benestar emocional i al desenvolupament socioemocional, dirigits a escoles, famílies i organitzacions.

A Espai Cognoos, estem dedicats a oferir un servei d'alta qualitat, adaptant-nos a les necessitats individuals de cada persona per guiar-la cap a una vida més plena i saludable.