Tallers i Xerrades

Slide One
Slide Two
Slide Two - copiar
Slide Three
previous arrow
next arrow

Formacions i tallers a la carta

A Espai Cognoos comptem amb professionals i especialistes en matèries d’educació, salut mental, benestar emocional, pedagogia, mindfulness, intel·ligència emocional, coaching i lideratge.

Oferim una àmplia gamma de xerrades, formacions i tallers, dissenyats a la carta per a escoles bressol, escoles, instituts, AFA’s, famílies, empreses i ajuntaments. Aquestes sessions estan orientades a aportar recursos pràctics per millorar el benestar emocional i garantir un bon desenvolupament socioemocional de la persona.

Les nostres formacions, tallers i xerrades són interactives, pràctiques i vivencials per proporcionar les eines necessàries als participants per assolir els seus objectius.

Adaptem les temàtiques a les característiques i necessitats de la població a la qual va dirigida, ja sigui per alumnes d’infantil, primària o secundària, com per famílies i empreses.

Impartim tallers i xerrades sobre diverses temàtiques com la gestió del conflicte, el benestar emocional, l'autoestima, les habilitats socials, la prevenció del bullying, l'adolescència i les relacions, mindfulness, la comunicació assertiva, les xarxes socials, creixement personal, entre d'altres.

Impartim programes com “Escola de pares”, “Programa de reforç de la lecto-escriptura per a escoles de primària”, “Programa de benestar emocional per a escoles i instituts”, “Programa de contenció emocional per a docents i educadors”, entre d’altres.

Per a més informació clica per descarregar el nostre catàleg de serveis.